Πιές αλλιώς...
Πιές Frutop! Πιές το κάτι διαφορετικό στα αναψυκτικά! Το κάθε μπουκάλι Frutop «σφραγίζει» μέσα του μοναδική, πρωτόγνωρη γεύση και μοναδικό άρωμα από 100% ελληνικούς φυσικούς χυμούς.

Κάθε μπουκάλι Frutop είναι μια εκρηκτική γευστική έκπληξη που έρχεται να τα αλλάξει όλα! Τα αναψυκτικά Frutop έχουν κατακτήσει τις καρδιές μας προσθέτοντας εξωτική και δροσερή απόλαυση στην καθημερινότητα μας!

Μία γουλιά αρκεί για να σε ταξιδέψει. Μάνγκο, πάσιον φρουτ, παπάγια, ανανάς, guava... Απρόσμενοι συνδυασμοί από φρούτα εξωτικά αλλά στην ίδια οικογένεια και γεύσεις οικείες, παραδοσιακές με σταθερή αξία.

Πιές αλλιώς με απόλυτη ποιότητα Frutop! Χρησιμοποιούμε κάθε νέα τεχνολογία και καινοτομία προσφέροντας ένα τελικό προϊόν άριστης ποιότητας. Φροντίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και δυναμικές συνεργασίες να σας προσφέρουμε γεύσεις που δεν φανταζόσασταν καν ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν!
Η οικογένεια Frutop
IBS, η εταιρία πίσω από τη μάρκα. Η εταιρεία IBS ΑΕ ιδρύθηκε το 1973 και αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών φιαλών και preforms για τρόφιμα στην Ελλάδα.

Από το 1975 ξεκίνησε και η δραστηριοποίησή της στην εμφιάλωση και στη διανομή αναψυκτικών.

Η IBS διαθέτει σήμερα ένα σύγχρονο εργοστάσιο συνολικής έκτασης 10.000 τ.μ που εδρεύει στους πρόποδες της Πάρνηθας, στις Αχαρνές Αττικής.

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland Group, για την εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης σύμφωνα με τα Πρότυπα: ISO 9001:2000, ISO 22000:2005 και ISO 14001

Για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων, έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα GMPs.
• Συμμετέχει στο Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Ανακύκλωσης.
• Εκπονεί πρόγραμμα Εξοικονόμησης Α’ Υλών και Ενέργειας
• Έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Εσωτερικής Ανακύκλωσης, και Σύστημα Παρακολούθησης, Καταγραφής και Διαχείρισης Ενέργειας.
Που θα μας βρείτε
Πώς φτάνουν ως εμάς τα top αναψυκτικά Frutop; Μέσω ενός αξιόπιστου δικτύου διανομής με αντιπροσώπους τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στόχος μας είναι η αύξηση της διανομής μας ώστε να βρίσκουμε τη δροσερή απόλαυση Frutop σε κάθε ψυγείο.